La Guàrdia Civil rescata 41 migrants al port de Melilla

Els agents de la Guàrdia Civil han realitzat una primera inspecció ocular on n’han trobat 35, posterior al segon registre n’han trobat a sis amagats en llocs molt perillosos. Alguns han estat rescatats de contenidors coberts de cendres tòxiques, procedents de la incineradora, o d’ampolles de vidre fracturades. L’agent que ha trobat un dels migrants dins el contenidor amb cendres tòxiques, ha pensat per un primer moment que estava mort, però després d’obrir el sac va “recuperar el coneixement”.

Agent de la Guàrdia Civil rescatant un dels migrants de dins d’un sac de cendres (EFE/Guàrdia Civil)
-Publicitat-

Els fets van tenir lloc el passat 19 de febrer al port de Melilla, on l’any 2020 van interceptar aproximadament 11.669 persones que intentaven entrar a Espanya de forma irregular, aquest any s’han descobert unes 1.781 persones en la mateixa situació.

Agent de la Guàrdia Civil auxiliant un dels migrants al contenidor amb ampolles de vidre i altres envasos (EFE/Guàrdia Civil)

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades