La Junta Electoral de Zona condemna l’ajuntament d’Esplugues per incomplir la llei electoral

S’exigeix al govern d’Esplugues que retiri el darrer número de la revista municipal.

-Publicitat-

L’Ajuntament d’Esplugues ha sigut condemnat per la Junta Electoral de Zona a causa d’una denúncia prèvia d’Esquerra Republicana. Segons la formació republicana, els socialistes haurien aprofitat tant les xarxes socials com la revista municipal “El Pont d’Esplugues” per a realitzar “propaganda electoral”.

La Junta Electoral considera que certes informacions publicades a l’últim número d’El Pont d’Esplugues són “il·legals”, informacions sobre les obres que es realitzaran als barris, presentades darrere un text electoralista amb una fotografia d’Eduard Sanz, primer tinent d’alcalde d’Esplugues, o informació sobre les inversions de l’Ajuntament en relació amb la millora dels barris amb una fotografia de l’alcaldessa (Pilar Díaz). Per aquesta raó a JEZ exigeix retirar aquest número d’El pont d’Esplugues “a través del qual es feia una campanya institucional per influir en l’obtenció de vots” en menys de 48 hores.

Esquerra republicana ha denunciat també al JEZ que l’Ajuntament ha aprofitat les xarxes per a fer propaganda electoral, una sèrie de piulades d’Eduard Sanz sobre inversions en neteja pública.

Segons els republicans, ambdues són contràries a l’article 50 de la LOREG, la JEZ adverteix al govern dels socialistes d’Esplugues que hi haurà sancions si es torna a produir un cas com aquest.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades