IMG_6519
Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Arxiu de la República Catalana 

Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Connecta’t per desconnectar 

La Lliga dóna la raó a Bartomeu
30 agost 2020
20:56

La Lliga, presidida per Javier Tebas, ha publicat un comunicat en el qual dóna la raó al Barça en relació amb el cas “Messi”

Javier Tebas reconeix que el contracte de Messi segueix vigent i per tant no pensen concedir-li la baixa federativa per poder fitxar per un altre club. Els advocats de Leo Messi defensen per la seva banda, que el jugador pot al·legar la seva clàusula que li permet sortir unilateralment

La resposta per part de la directiva va ser que aquesta clàusula expirava el 10 de juny i que aquestes hores no compta amb cap validesa jurídica. Així doncs, es remeten a la seva clàusula, de 700 milions, que han d’abonar per a la sortida de l’astre argentí. Un posicionament que no era d’estranyar, tenint en compte que tant la lliga com el Barça van a lluitar fins al final perquè Messi romangui. Sense ell, i sense Cristiano, la competició perd gran part de la seva imatge.

En les pròximes hores hi haurà reunions, tant a les oficines blaugranes com a les oficines de Tebas. Com més aviat es resolgui, millor per a tots els bàndols.

Facebook
Google+
Twitter
Email