La princesa Elionor estudiarà al Regne Unit els propers dos anys

La Casa Reial ha comunicat que la princesa Elionor formarà part del programa d’estudis del Batxillerat Internacional de l’institució educativa de Col·legis del Món Unit (UWC) a l’Atlantic College de Gales, Regne Unit.

Resultat d'imatges per a "princesa leonor 2020"
La princesa Elionor, en els Premis Princesa d’Astúries – EFE
-Publicitat-

La Princesa després d’haver superat tot el procés de selecció; la primera part de forma anònima, cursarà els propers dos anys de batxillerat en un programa acadèmic en el qual s’impartiran assignatures de ciències i lletres. Tanmateix, formarà part d’activitats al servei de la comunitat, així com d’altres de caràcter lúdic i creatiu (art, música…), esportives i d’investigació.

El cost total del batxillerat ascendirà als 76.359 euros, xifra que assumiran en tota la seva totalitat els Reis d’Espanya. Està previst que a finals d’agost i principis de setembre la princesa Leonor s’instal·larà en règim d’internat en el UWC. Aquest campus disposa de diverses residències que seran distribuïdes segons la nacionalitat, origen i confessió dels futurs estudiants.

Segons el comunicat de la Casa Reial, “els estudiants son seleccionats en funció del mèrit i potencial de tots els candidats. La condició econòmica no s’ha tingut en compte com a condició per entrar en el procés de selecció d’aquest programa.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades