L’Assemblea Nacional Catalana celebrarà avui el seu primer debat electoral sense la presència del Front Nacional

L’Assemblea Nacional Catalana celebrarà avui el seu primer debat electoral ençà es va conèixer la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de suspendre definitivament el qüestionat decret del Govern de la Generalitat que pretenia suspendre les eleccions per fer-les més endavant quan la situació sanitària ho permetés.

-Publicitat-

Al debat de l’ANC, que s’emmarca sota la temàtica de “proposta d’acció exterior i per a la diàspora catalana”, hi participarà la Cup Nacional, Esquerra Republicana de Catalunya, Junts, el PDeCAT i Primàries, representats per Albert Botran, Pau Morales, Lluís Puig, Mireia Canals i Víctor Puig, respectivament. 

L’ANC no ha convidat, però, al Front Nacional de Catalunya, una opció independentista i unilateralista que defensa també altres tesis com el control de la immigració, la creació d’un exèrcit català, la prosperitat del país, entre altres, que podrà presentar-se a les properes eleccions del 14F després d’haver aconseguit els avals necessaris.

La decisió de censurar i no incloure al debat el FNC ha estat denunciada per les xarxes pel mateix partit, així com per militants, simpatitzats o fins a persones no afines a la formació que posen per davant dels interessos partidistes la no censura i el lliure debat.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades