L’Associació Professional de Mossos d’Esquadra comunica al Govern que “fereixen més els silencis dels polítics que les pedres que ens llencen”

Segons un comunicat publicat a Twitter per l’APME (Associació Professional de Mossos d’Esquadra), els cossos policials catalans consideren que ara “qualsevol motiu és vàlid per atacar amb total impunitat a la policia”, posen d’exemple les protestes contra l’empresonament de Pablo Hasél, el 15M, els desnonaments o les celebracions esportives, afirmen també que “de qualsevol d’aquests exemples, en cap ni un en tenim nosaltres la responsabilitat”.

-Publicitat-

L’APME es mostra indignada envers els polítics catalans, declarant que “fereixen més els silencis dels polítics que les pedres que ens llencen”, i que “és del tot incomprensible com es pot tolerar aquest atac a una institució catalana amb més de 300 anys d’història”.

Des de l’Associació, s’adverteix que “o recondueixen d’una vegada totes aquestes situacions o farem el Cos de Mossos d’Esquadra ingovernable”.

Últimes notícies

Condemnat per corrupció i tràfic d’influències l’expresident de la República Francesa Nicolas Sarkozy

Segones el tribunal, l'expresident Sarkozy hauria participat, en conjunt amb el seu advocat i amic, Thierry Herzog, en un "pacte de corrupció", on oferien...

El Ministeri de Sanitat aconsella l’ús de paracetamol per la vacuna d’AstraZeneca

El Ministeri de Sanitat ha aconsellat prendre analgèsics com el paracetamol abans o en les 24 hores posteriors de rebre la vacuna d'Oxford/AstraZeneca

El Govern i l’Ajuntament de Barcelona es reuneixen en contra de la violència

El Govern i l'Ajuntament de Barcelona s'han reunit per rebutjar i condemnar la violència de les últimes setmanes a Catalunya.

Notícies Relacionades