L’Audiència Nacional autoritza la llibertat condicional de l’expresident de Bankia Rodrigo Rato

Arran d’una proposta del Centre d’Inserció Social Victoria Kent, on Rato complia el tercer grau, el Jutjat de Vigilància Penitenciari de l’Audiència Nacional ha autoritzat la llibertat condicional per l’exministre d’economia.

-Publicitat-

El passat octubre, el Jutjat de Vigilància Penitenciària va concedir a Rato el tercer grau, és a dir, una semillibertat amb mesures de control telemàtic, amb el permís de tornar a presó exclusivament per a dormir.

Rato, que ja ha complit l’edat de setanta anys, compleix condemna pel que fa al seu primer ingrés a la presó, un ingrés que va realitzar de forma voluntària per executar la sentència. L’expresident de Bankia ha pagat també la seva responsabilitat civil i ha completat sense incidents un programa de reeducació i justícia restaurativa.

Últimes notícies

El Govern Balear expropiarà durant set anys 56 habitatges per a destinar-les a lloguer social

La presidenta del Govern Socialista a les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat l'inici del procés d'expropiació de 56 habitatges a grans tenidors, per...

El Govern espanyol destina 1,5 milions d’euros a treballs d’exhumació de fosses del franquisme

El Govern espanyol planteja un "pla de xoc" al que hi destinen 1,5 milions d'euros repartits en diversos projectes, amb l'objectiu d'obrir més de...

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

Notícies Relacionades