IMG_6519
Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Arxiu de la República Catalana 

Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Connecta’t per desconnectar 

Leo Messi anuncia que es queda al Barça
4 setembre 2020
18:46

El serial de l’estiu sembla que ha arribat al seu fi. Des que el passat dimarts 25 d’agost Leo Messi va enviar un burofax al club dient que volia abandonar el Barça, l’actualitat esportiva al complet es va centrar en el futur de l’argentí. Ho ha fet a través d’una entrevista a Rubén Uría de “Goal” on ha explicat els motius de la seva voluntat de marxar del club de la seva vida, quina és la situació actual i perquè ha decidit quedar-se.

Messi s’ha sincerat i deixat diversos titulars que deixaran en molt mal lloc a més d’un. La decisió de deixar el Barça no va ser presa en calent després de la desfeta de Lisboa sinó que estava molt meditada i portava tot l’any dient-li a Josep Maria Bartomeu, però aquest no li feia cas; per aquest motiu es va veure obligat a enviar el burofax “per fer oficial que volia marxar, perquè el president no em donava bola”. Bartomeu havia anunciat públicament que Messi podia decidir al final de cada temporada si volia continuar o no “però al final no ha acabat complint la seva paraula”. Si finalment ha decidit quedar-se és per no portar a judici al Barça “perquè és el club que estimo”, tot i que contractualment considera que té raó. Tot i això, Messi afirma que seguirà al club i que donarà el millor de si mateix.

Pel que fa als motius que l’han portat a decidir marxar, ha explicat que no és per diners, ja que “tots els anys he pogut marxar i guanyar més diners que aquí”, sinó que ataca a la directiva per la falta de projecte esportiu: “Fa temps que no hi ha projecte ni res, es van fent malabars i es van tapant forats”. També s’ha sentit dolgut perquè des de molts sectors del club han posat en dubte el seu barcelonisme.

La decisió, diu, que no ha estat gens fàcil i que quan ho va comunicar a la seva família “va ser un drama brutal i tots es van posar a plorar”. Però aquest darrer any ha patit molt i va pensar un pas al costat i buscar nous reptes per encarar amb més il·lusió el futur.

Després de dies de reunions, comunicats, declaracions, filtracions, programes especials i inclús manifestacions, finalment Messi ha parlat i ha confirmat que seguirà un any més al club blaugrana però no ha parlat del futur més enllà del juny de 2021. Caldrà veure si les eleccions i el canvi de president li faran replantejar-se de nou el seu futur per poder seguir més anys al club de la seva vida.

Facebook
Google+
Twitter
Email