L’Estat haurà de pagar a la família Franco per la conservació del Pazo de Meirás

Segons les declaracions de l’Audiència Nacional d’A Coruña, el Pazo de Meirás i totes les finques incloses dins del recinte són propietat de l’Estat espanyol, aquest últim haurà de pagar als hereus del dictador les despeses en el manteniment i la conservació de la propietat des de l’any 1975.

-Publicitat-

Aquestes declaracions representen la resposta de la secció tercera de l’Audiència, al recurs d’apel·lació que va presentar la família Franco contra la sentència que obligava els hereus a entregar el Pazo de Meiràs a l’Estat.

La sentència de l’Audiència considera acreditat el fet que els hereus del dictador Franco han realitzat, al llarg de quaranta anys, “diverses obres de rehabilitació i manteniment” de l’edifici, posant d’exemple els treballs per a reparar els danys causats per un incendi l’any 1978.

La resolució no determina la quantitat de diners que haurà de pagar l’Estat als Franco, la xifra es definirà durant l’execució de la sentència.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades