L’exèrcit francès sancionarà els militars en actiu que han firmat el manifest on assenyalen el perill islamista

El Cap de l’Estat Major, el comandant François Lecointre, ha declarat per al diari Le Parisien, que els 18 militars en actiu que pressumptament han signat el document publicat a la revista Valeurs Actuelles, on s’alertava del perill d’una possible guerra civil causada pel perill islamista, que els autors definien com “l’islamisme i les hordes dels suburbis”.

-Publicitat-

El general Lecointre ha assegurat que “aquests generals passaran per un consell superior militar, al terme d’aquest procediment, serà el president de la República qui signi el decret d’expulsió”. El cap militar ha recordat també que “la neutralitat dels exèrcits és essencial”, ja que la institució “no està polititzada”.

Florence Parly, ministra de Defensa del Govern Francès, també s’ha pronunciat a favor de sancionar els militars firmants del polèmic document presentat a la revista d’ultradreta i demana al president Macron que faci un moviment a favor del patriotisme.

El sector d’ultradreta de Marine Le Pen, ha expressat que comparteix les preocupacions manifestades pels militars i els ha animat a formar part del seu partit Rassemblement National

Últimes notícies

Notícies Relacionades