L’expresident Mas reivindica al PDeCAT com a “vot útil” i crida a mantenir una «moral de victòria»

“Votar al PDeCAT val per dos: equival a bon govern i llibertat”, ha declarat l’expresident Artur Mas fent al·lusió a la gestió dels alcaldes del mateix partit. Segons Mas, l’objectiu no és veure qui serà el primer a les urnes, sinó de veure “qui és més útil en els pròxims quatre anys”.

-Publicitat-

L’expresident participarà de forma activa a la part final de la campanya, ha declarat que en aquests moments la gent “no pot quedar-se a casa” i no votar. “Puc entendre decepció i preocupació i por i que tot això són frens per anar a votar”, ha explicat.

La candidata del PDeCAT, Àngels Chacón, ha declarat que “som l’independentisme que diu la veritat, que no enganyarà a la gent, prou de frustracions, prenem seriosament la construcció d’un país, volem un país lliure, però no a qualsevol preu” afegeix. Chacón ha criticat també que Laura Borràs, candidata de Junts, “digui ara que és d’esquerres”, i afirma que seran “clau al pròxim govern”, ja que són els independentistes que “diuen la veritat”.

Últimes notícies

El Govern Balear expropiarà durant set anys 56 habitatges per a destinar-les a lloguer social

La presidenta del Govern Socialista a les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat l'inici del procés d'expropiació de 56 habitatges a grans tenidors, per...

El Govern espanyol destina 1,5 milions d’euros a treballs d’exhumació de fosses del franquisme

El Govern espanyol planteja un "pla de xoc" al que hi destinen 1,5 milions d'euros repartits en diversos projectes, amb l'objectiu d'obrir més de...

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

Notícies Relacionades