L’independentisme guanya percentatge segons el CIS, però el PSC segueix al capdavant

A la nova enquesta que ha fet el CIS (Centre d’Investigacions Sociològiques), el PSC, liderat per Salvador Illa, ha quedat capdavanter, seguit d’Esquerra Republicana i Junts per Catalunya.

-Publicitat-

Els percentatges han canviat respecte a les enquestes de gener. En un primer moment els partits independentistes sumaven un 39,8% i actualment han pujat un 3% arribant al 42,8%. Tot i l’increment del percentatge, el PSC segueix al capdavant de la votació amb una diferència de gairebé el 4% amb Esquerra.

Junts per Catalunya, VOX, la CUP i el PDeCAT pugen el percentatge, PSC, Esquerra, En Comú Podem i Ciutadans han baixat i el PP ha quedat en la mateixa posició.

Últimes notícies

Condemnat per corrupció i tràfic d’influències l’expresident de la República Francesa Nicolas Sarkozy

Segones el tribunal, l'expresident Sarkozy hauria participat, en conjunt amb el seu advocat i amic, Thierry Herzog, en un "pacte de corrupció", on oferien...

El Ministeri de Sanitat aconsella l’ús de paracetamol per la vacuna d’AstraZeneca

El Ministeri de Sanitat ha aconsellat prendre analgèsics com el paracetamol abans o en les 24 hores posteriors de rebre la vacuna d'Oxford/AstraZeneca

El Govern i l’Ajuntament de Barcelona es reuneixen en contra de la violència

El Govern i l'Ajuntament de Barcelona s'han reunit per rebutjar i condemnar la violència de les últimes setmanes a Catalunya.

Notícies Relacionades