L’OMS demana a Espanya no relaxar les restriccions

Algunes comunitats d’Espanya han decidit reduir les restriccions i l’Organització Mundial de la Salut ha alertat que és massa aviat per fer-ho. Accepten que tenir menys casos no ha de comportar abaixar la guàrdia.

-Publicitat-

Aquest dijous, Catherine Smallwood, responsable d’emergència de l’OMS, va posar a Espanya com a exemple, al·legant que han baixat els casos, però que les taxes de transmissió es mantenen molt altes.

Fernando Simón, director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, està d’acord amb l’OMS i accepta que encara no hi ha els nivells de vacunació suficientment alts ni en nivells de transmissió suficientment baixos.

Últimes notícies

El Govern Balear expropiarà durant set anys 56 habitatges per a destinar-les a lloguer social

La presidenta del Govern Socialista a les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat l'inici del procés d'expropiació de 56 habitatges a grans tenidors, per...

El Govern espanyol destina 1,5 milions d’euros a treballs d’exhumació de fosses del franquisme

El Govern espanyol planteja un "pla de xoc" al que hi destinen 1,5 milions d'euros repartits en diversos projectes, amb l'objectiu d'obrir més de...

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

Notícies Relacionades