L’OMS desplegarà mitjans per a ajudar Guinea amb el rebrot d’Ebola

L’Organització Mundial de la Salut desplegarà “ràpidament” recursos, entre ells algunes dosis de vacunes, per a ajudar la República de Guinea a fer front al rebrot, el professor Alfred George Ki-Zerbo ha declarat: “Desplegarem ràpidament les capacitats necessàries per a donar suport a Guinea, que ja té molta experiència”, “l’arsenal és més extens actualment i hem d’aprofitar-lo per a poder contenir aquesta situació el més ràpid possible”, ha afegit el professional.

-Publicitat-

El professor George Ki-Zerbo ha informat també que l’OMS està alerta pel que fa a la seu i en relació amb el fabricant de vacunes amb l’objectiu que les dosis necessàries estiguin a disposició el més ràpid possible.

La República de Guinea va declarar de forma oficial aquest diumenge, el seu primer rebrot d’Ebola amb almenys set contagis i tres morts confirmades, des de la gran epidèmia que va tenir lloc entre l’any 2014 i 2016 a l’Àfrica Occidental.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades