Lukaixenko respon a la manifestació pacífica de l’oposició amb una armilla antibales i un rifle en mà

La principal manifestació ha congregat unes 200.000 persones a Minsk, però hi ha hagut concentracions en diferents ciutats com Hrodna, Gomel, Brest o Vítsiebsk. L’acte a la capital va tenir la presència dels opositors Maria Kolésnikova i Pável Latuixko, dos membres del consell coordinador que busquen el traspàs pacífic del poder.

Des de primera hora del matí del diumenge el desplegament policial i de l’exèrcit va ser important, sobretot, al centre de la capital, amb nombrosos furgons policials i unitats d’antidisturbis disposades a repartir pals a tort i a dret si així els hi ordenaven els seus superiors.

Durant la tarda, es va considerar prou factible una fugida del president. Tot i això, fonts oficials van difondre un vídeo en què es podia veure el mandatari a la seva residència i viatjant amb helicòpter per dissipar els rumors. Això sí, armat amb una armilla antibales i un fusell.

Últimes notícies

Alts càrrecs de la administració Sánchez pateixen atacs cibernètics

El Centre Nacional d’Intel·ligència està investigant l’origen dels atacs als mòbils dels alts càrrecs de l’Administració de l’Estat.

Els Mossos d’Esquadra troben indicis clars de corrupció al “Barçagate”

L’entitat blaugrana va contractar el 2017 una empresa per un milió d’euros anual que hauria atacat a les xarxes socials jugadors com Messi i Piqué, i precandidats a les eleccions del FC Barcelona, entre d’altres actors de l’entorn blaugrana.

El deute Espanyol es dispara i bat un nou rècord

El deute espanyol es torna a disparar i torna a batre rècords.

Notícies Relacionades