Neix el primer supermercat lliure de plàstics a Barcelona

Linverd és el primer supermercat de Catalunya (Barcelona, carrer Provença 242) dedicat a l’estil de vida sense deixalles, sense envasos de plàstics i a la venda de productes ecològics, naturals i sostenibles. L’objectiu de la iniciativa és ajudar al consumidor a viure millor i a ser còmplice de la regeneració de la terra. Els aliments d’aquest establiment s’obtenen mitjançant mètodes tradicionals, sense utilitzar substàncies sintètitiques o químiques i sense l’ús de cap envàs de plàstic.

Logotip del supermercat ecològic Linverd – Linverd Eco Market
-Publicitat-

A més dels avantatges nutricionals, saludables i gustatius, el consum d’aquests productes redueixen l’impacte mediambiental i fomenten una activitat econòmica més justa pel productor. A més, s’ofereixen productes ecològics sense pesticides ni additius, frescos i naturals de temporada destinats a millorar les condicions de la terra cultivada.

Aquest objectiu neix arran del descontentament d’una família cansada pel consum diari d’envasos contaminants. Linverd vol donar la oportunitat als consumidors de gaudir dels productes a granel, sense envasos i amb el segell ecològic; es pretén crear una atmosfera on els clients es puguin sentir més còmodes amb la compra diària, consumint un producte de qualitat, sa i compromés amb el medi ambient.

Conserves en un envàs de vidre – Linverd Eco Market

El supermercat ofereix envasos de cartró, paper o vidre, a més de comptar amb un ampli ventall d’aliments: conserves, vins, menjar a granel (llegums, fruits secs…), fruita i verdura regada per aspersió. Tot això no seria possible sense la col·laboració dels seus 25 proveïdors.

Tot i encetar aquest nou projecte en plena pandèmia, Esteve Domènech, promotor del supermercat, confia en la sensibilitat dels nous compradors per ajudar-los a revertir la pèssima gestió sobre el medi ambient i a avançar de forma ferma cap a la renovació del planeta sense plàstics.

La botiga romandrà oberta de dilluns a dissabte de 9h a 21h.

Últimes notícies

Notícies Relacionades