Nova mutació en la variant britànica de la Covid

El Regne Unit ha detectat una mutació en la variant britànica de la Covid que podria ser més resistent a les vacunes.

-Publicitat-

S’ha fet una anàlisi de 214.129 mostres de les quals 11 són casos de la mutació E484K, que també es troba en les variants del Brasil i Sud-Àfrica. Es creu que hi ha més casos que encara no s’han trobat d’aquesta mutació que consta d’11 casos a Bristol i 32 a Liverpool.

El Doctor Julian Tang, expert en virus de la Universitat de Leicester, ho ha descrit com a “un desenvolupament preocupant, però no inesperat”. Tang insta a les persones a fer cas de les normes imposades, ja que no només hi ha més contagis, sinó que evoluciona i crea noves variants.

Últimes notícies

El Govern Balear expropiarà durant set anys 56 habitatges per a destinar-les a lloguer social

La presidenta del Govern Socialista a les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat l'inici del procés d'expropiació de 56 habitatges a grans tenidors, per...

El Govern espanyol destina 1,5 milions d’euros a treballs d’exhumació de fosses del franquisme

El Govern espanyol planteja un "pla de xoc" al que hi destinen 1,5 milions d'euros repartits en diversos projectes, amb l'objectiu d'obrir més de...

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

Notícies Relacionades