Pau Gasol torna al Barça

Pau Gasol tornarà al Barça després de 20 anys com a jugador de l’NBA. Després d’una llarga lesió que el va apartar de les pistes de bàsquet, el de Sant Boi s’estava recuperant d’una fractura de l’escafoide tarsià del seu peu esquerra. Des d’aleshores, ha treballat en la seva recuperació i posada en marxa per poder disputar el que seran els seus últims Jocs Olímpics de Tòquio.

-Publicitat-

Fa un parell de setmanes es va parlar molt de la seva vinculació amb el club que el va fer dues vegades campió de l’NBA, els Lakers. El seu somni era poder jugar amb el seu germà Marc, actual pívot de la franquicia argelina, però el contracte mai no es va arribar a produir.

La notícia però s’acaba de publicar i és que Pau Gasol en els propers dies s’incorporarà a les ordres de Sarunas Jasikevicius, amb el que va compartir vestuari en la seva etapa com a jugador culé. El seu treball no serà remunerat, però Gasol es compromet a reforçar una de les posicions més exposades del club blaugrana, el joc interior.

Resultado de imagen de pau gasol
Pau Gasol en la seva etapa com a jugador dels Milwaukee Bucks

Pau Gasol comparteix molt bones amistats amb la major part de l’actual equip del Barça, ja que molts han coincidit en la Selecció Espanyola. Però amb Nikola Mirotic comparteix una relació especial, ja que també van coincidir en la disciplina dels Milwaukee Bucks i Chicago Bulls.

El Barça, el flamant campió de la Copa ACB, no tenia cap pressa per oficialitzar aquest fitxatge, però la idea del club es que el jugador es vagi incorporant de manera progressiva a la dinàmica blaugrana i així recuperar sensacions.

L’exjugador de Memphis Griezzlies, Los Angeles Lakers, Chicago Bulls, San Antonio Spurs, i Milwaukee Bucks té 40 anys. La seva segona etapa en el Barça vol que li serveixi per impulsar-lo als seus cinquès Jocs Olímpics. Però el seu objectiu és clar, ajudar en el que calgui al club que el va descobrir com a jugador, almenys fins a final de temporada.

Últimes notícies

Notícies Relacionades