Possible reobertura de l’oci nocturn

Després de veure les dades positives de la covid-19 durant les darreres setmanes, la patronal catalana de l’oci nocturn s’ha manifestat.

-Publicitat-

Fecasarm, patronal catalana de l’oci nocturn, ha demanat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya una reobertura immediata.

Ja fa més d’un any que el sector està completament tancat i s’han posicionat davant la situació. Expliquen que no té sentit seguir tancats, quan ja s’estan normalitzant altres sectors.

El TSJC ja va acceptar la setmana passada la reobertura de bars i restaurants. Una reobertura que el Procicat i el Govern havien autoritzat amb molta menys flexibilitat. D’aquesta manera, des de l’oci nocturn esperen que es reaccioni igual davant aquesta última petició.

Alba Vergés, exconsellera del Departament de Salut, ha explicat que l’oci nocturn podria reobrir. De fet, ja ha posat una data aproximada, que seria a inicis d’estiu, per les dates de Sant Joan.

Per la seva banda, el Procicat va aprovar el 12 de maig el pla de reobertura de les activitats musicals o d’oci nocturn. Les principals mesures que s’hauran de seguir són la venda anticipada, pista limitada i control d’accessos i l’aplicació de totes les mesures d’higiene necessàries.

Alguns assajos com el concert de Love of Lesbian a Barcelona o l’assaig clínic de Sitges asseguren que la reobertura pot ser segura si se segueixen les mesures i les indicacions.

Últimes notícies

Notícies Relacionades