Protestes a favor de la llibertat del raper Pablo Hasel

Múltiples concentracions s’han organitzat per tot l’Estat Espanyol a favor de la llibertat del raper lleidatà Pablo Hasel. A prop d’un miler de persones s’han concentrat als Jardinets de Gràcia de Barcelona.

-Publicitat-

El raper ha sigut condemnat pels Tribunals Espanyols a nou mesos i un dia de presó per “enaltiment del terrorisme amb agreujant de reincidència” i “injúries i calumnies tant a la corona com als cossos de seguretat de l’estat”. A aquesta condemna s’hi sumen dos anys de presó per “enaltiment al terrorisme” que li van imposar l’any 2014 a causa de les lletres de les seves cançons.

La manifestació, que ha començat amb un caràcter reivindicatiu, s’ha encès i alguns manifestants han tombat contenidors i llençat objectes contra els agents dels Mossos d’Esquadra, que feien un cordó davant de la delegació. A les acaballes, quan la majoria de concentrats s’han dispersat, s’han fet diverses barricades.

Últimes notícies

El Govern Balear expropiarà durant set anys 56 habitatges per a destinar-les a lloguer social

La presidenta del Govern Socialista a les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat l'inici del procés d'expropiació de 56 habitatges a grans tenidors, per...

El Govern espanyol destina 1,5 milions d’euros a treballs d’exhumació de fosses del franquisme

El Govern espanyol planteja un "pla de xoc" al que hi destinen 1,5 milions d'euros repartits en diversos projectes, amb l'objectiu d'obrir més de...

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

Notícies Relacionades