PSOE i C’s presenten una moció de censura contra el govern popular a la Regió de Múrcia

La formació taronja i el Partit Socialista han presentat una moció de censura contra Fernando López Miras, l’actual president de la Regió de Múrcia pel Partit Popular, fet que suposaria el final del govern de coalició de ciutadans amb els populars.

-Publicitat-

La moció actuaria tant a l’Assemblea Regional com a l’Ajuntament de Múrcia, Ana Martínez Vidal, actual portaveu de l’Executiu i coordinadora autonòmica de Ciutadans seria la candidata a ocupar la presidència de la Regió, per altra banda, els socialistes ocuparien l’alcaldia de Múrcia amb José Antonio Serrano com a possible candidat.

Les dues formacions agrupen els 23 escons necessaris per obtenir majoria absoluta a la comunitat autònoma, l’únic inconvenient de C’s és la vicepresidenta i consellera d’Igualtat, Isabel Franco, que enemistada amb Martínez Vidal podria no donar suport a la moció, llavors arribar als 23 escons dependria dels dos vots de Podem.

La formació taronja ha comentat que els motius del trencament de govern amb els populars és conseqüència de la corrupció d’aquests últims i les negociacions que han tingut amb Vox amb relació a l’aplicació del “pin parental”.

Últimes notícies

Notícies Relacionades