Puigdemont recupera la placa de la Casa de la República

El president a l’exili ho ha comunicat a través de les xarxes socials juntament amb una carta de penediment i disculpa de l’espanyolista que va cometre el robatori

-Publicitat-

Carles Puigdemont ha anunciat avui que ha recuperat la placa de la Casa de la República a Waterloo (Bèlgica), robada fa deu dies per un grup d’espanyolistes. A més, de la placa, el president ha rebut una carta de penediment i disculpa escrita per un dels joves que es va emportar el cartell.

El president Puigdemont ha publicat les imatges amb la placa a les mans i ha adjuntat la carta que li va fer arribar el noi que va cometre el furt. En aquest escrit, el jove de 25 anys informa que és català, s’estima Catalunya i que valora “la feina de les persones que han sigut escollides per la gent”. També reconeix l’error i admet que és la lliçó “més important” que ha après fins ara, ja que ha traït els principis i valors que li ha transmès la seva família. El jove afegeix que la seva imatge, el seu nom i el de la seva família, ha circulat per les xarxes i ha patit molt en els darrers dies.

Per la seva banda, Puigdemont ha agraït públicament el gest i dona l’incident per “tancat i resolt”.

Últimes notícies

Notícies Relacionades