Quim Torra carrega contra el preacord de govern: “Sense estratègia independentista es fa difícil governar”

L’expresident de la generalitat Quim Torra ha expressat a través de les xarxes socials els seus dubtes envers el preacord de govern entre ERC i Junts per investir a Pere Aragonès.

-Publicitat-

El preacord per encetar la legislatura, que ha estat filtrat per la premsa avui al matí i oficialitzat a les 13:30 en una compareixença conjunta entre ERC i Junts, no ha convençut a l’expresident Torra així com a altres personalitats de Junts com Clara Ponsatí, que també ha posat en dubte el procés de validació intern de les bases de Junts, després que Jordi Sánchez anunciés que “JxCat farà president Aragonès, diguin què diguin les bases”.

S’han fet sentir per tant les primeres discrepàncies ençà l’anunci del preacord, que fan que els resultats de la validació del preacord per part dels afiliats de Junts sigui més dubtosa que mai. Així i tot, com ha criticat Ponsatí, la forma de la pregunta als afiliats blindarà que Aragonès sigui president, amb Junts al govern o en solitari.

Per la seva part Torra ha exclamat que “Sense estratègia independentista es fa difícil governar”, enviant així un clar missatge a ERC, que defensa una estratègia que a molts els sembla dilatadora i una pèrdua de temps.

Últimes notícies

Notícies Relacionades