IMG_6519
Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Arxiu de la República Catalana 

Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Connecta’t per desconnectar 

Rufián: “No renuncio a la españolidad, forma parte de nuestras raíces”
27 juliol 2020
16:02

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats Gabriel Rufián ha tornat a aixecar polseguera al ser entrevistat pel diari espanyolista i unionista la Razón. Com ja és habitual, Rufían ha mostrat complicitat amb l’entrevistador i la casa espanyola i ha obert la boca per tornar a sorprendre “No renuncio a la españolidad, forma parte de nuestras raíces”.

Frase completament emmarcable dins del seguit de frases contradictòries i que esbiaixen el seu teòric objectiu, pel qual la gent els ha votat durant anys i els segueix votant, que ha fet el líder d’ERC durant el transcurs de la seva carrera política que havia de durar poc més de 18 mesos però que s’ha anat prolongant al llarg del temps demostrat com de bé si viu de la política.

Després de fer aquesta afirmació que ha confós com de costum a tot l’electorat, Rufián ha volgut posar més carn a la graella recalcant que si mai té un fill que diu ser votant de Vox, no tindria cap problema amb ell i li faria entendre que el partit de Santiago Abascal no és la millor opció política.

Facebook
Google+
Twitter
Email