Segons el secretari de Salut Pública la previsió de contagiats el dia de les eleccions és de 14.000 persones

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha explicat aquest dimarts en una entrevista a Catalunya Ràdio, que es calcula que el dia de les eleccions s’hi presentin entre 70.000 i 80.000 persones afectades pel coronavirus.

Josep Maria Argimon, secretari de Salut Pública del Departament de Salut.
-Publicitat-

Argimon ha concretat que la previsió de contagiats el dia de les eleccions és d’unes 14.000 persones “inclús una mica menys”, ha afegit. El secretari de Salut Pública reconeix que “seria millor que es quedessin a casa seva”, però que igualment “tenen el dret fonamental a votar”.

La Generalitat de Catalunya ha organitzat un dispositiu per a assegurar la màxima seguretat en la jornada electoral del 14F, s’entregarà a cada membre de les meses electorals quatre mascaretes tipus FFP2, una pantalla facial i guants d’un sol ús. Entre les 19:00 i les 20:00 els membres de les meses electorals hauran de vestir un equip de protecció individual d’alta seguretat (EPIs), ja que és la franja horària on es recomana als positius per COVID-19 que vagin a votar.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades