Sense emblemes nacionals: El govern presenta el cartell de la Diada d’enguany

El govern presenta el cartell de la Diada d’enguany i detalla els actes institucionals de l’11 de setembre, que se centrarà en la figura de Pau Casals.

-Publicitat-

L’executiu ha presentat el cartell institucional de la Generalitat, dedicat a Pau Casals amb motiu del 50è aniversari del seu discurs a l’ONU. Diferenciant-se clarament dels cartells anteriors i sent altre cop fidel al biaix ideològic que va voler demostrar en la seva investidura feminitzant el cant de “Els Segadors”, el govern de Pere Aragonès ha tornat a sorprendre abandonant qualsevol emblema nacional en la presentació del cartell oficial de la Diada 2021.

Seguint la línia de partit i l’estratègia de la Via Amplia que els ha portat a la presidència la portaveu del govern ha anunciat que “La diada d’enguany serà una jornada d’autoafirmació, d’una Catalunya plural i diversa. Són temps de treballar conjuntament per un país on tot sigui possible”

El cartell de la Diada 2021, dedicat a Pau Casals Foto: Govern

Pel que fa als actes institucionals que es duran a terme per commemorar dita data, divendres a la nit, serà el moment del discurs institucional d’Aragonès amb motiu de la Diada, des del recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau. El dissabte 11, hi haurà l’ofrena floral al monument de Rafael Casanovas i a la tarda “diversos membres del Govern” assistiran a la manifestació de l’ANC. Plaja ha detallat que Aragonès hi serà, i també “la majoria dels consellers”.

L’acte institucional de l’11 de setembre es farà a les quatre columnes de Puig i Cadafalch i tindrà com a eix vertebrador els drets humans i la pau. També s’obriran edificis públics de la Generalitat a la ciutadania i bona part dels museus seran gratuïts. 

Últimes notícies

Notícies Relacionades