IMG_6519
Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Arxiu de la República Catalana 

Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Connecta’t per desconnectar 

Silvia Orriols no es queda sola davant l’acusació islàmica
22 juliol 2020
21:14

Una seixantena de persones es van concentrar aquest dimarts amb estelades davant dels jutjats per defensar la regidora independentista, Sílvia Orriols, que va votar en contra de la construcció d’una tercera mesquita a Ripoll, amb crits de “No estàs sola”.

Orriols després que fos denunciada per l’associació Annour, qui va contractar l’imam terrorista que va idear els atemptats de les Rambles de Barcelona i de Cambrils, acusada per un presumpte delicte d’odi, per haver acusat l’associació Annour de “passivitat” en la “vigilància de la transmissió del fonamentalisme” i d’haver “consentit el fanatisme religiós”, a més a més d’haver-se posicionat en contra de la construcció d’una tercera mesquita al poble, s’ha defensat davant del jutge dient que se sent “legitimada”. A més a més que el seu advocat, ho ha resumit tot dient que “és legal i està emparada per la llibertat d’expressió”.

Orriols ha declarat que aquella moció volia “frenar l’odi que va conduir als atemptats del 17A“. A més a més de la proliferació insostenible d’una comunitat que a més a més de ser autoritària, segueix mantenint els costums del segle passant, entre elles la discriminació activa de la dona, una “segregació discriminatòria per sexes” que distingeix els accessos a les mesquites per si s’és home o dona.

Facebook
Google+
Twitter
Email