S’obra una investigació a Podemos per la caixa de solidaritat

L’Audiència Provincial de Madrid ha demanat obrir de nou la investigació a Podemos per l’ús de 50.000 euros de la caixa de solidaritat per associacions afins al partit. Aquesta investigació prové d’una més gran sobre el finançament del partit.

-Publicitat-

El jutge Juan José Escalonilla va apartar el cas, però la Secció 30 de l’Audiència de Madrid l’ha reobert per les acusacions populars Vox i l’Associació de Juristes pro Lege.

Un ex-advocat del partit va ser qui va posar la denúncia on acceptava que s’havien transferit 50.000 euros de la caixa de solidaritat a associacions vinculades a la formació. El tribunal diu que l’Associació 404 Comunicació Popular va sol·licitar 50.000 euros i que Podemos en va transferir 30.000 a través de tres transferències diverses.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades