Susana Díaz obre la campanya política amb afirmacions contundents

Cada dia que passa, Susana Díaz, candidata a les primàries del PSOE-A per a la Presidència de la Junta, està més convençuda que aquest procés intern que estan vivint els socialistes andalusos és la «lluita per la dignitat, el respecte i l’autonomia», els militants del qual «no som una taula de màrqueting polític de ningú».

-Publicitat-

Abans del seu primer acte de campanya (ja oficial) amb militants a la localitat sevillana d’Algaba, la candidata ha comunicat que el PSOE-A és el “cor” de PSOE Espanya i que és capaç d’omplir les urnes de vots socialistes cada vegada que hi ha eleccions al país. “Des del PSOE d’Andalusia bombem al PSOE d’Espanya“, ha declarat. Per aquest motiu, ha apuntat que el PSOE-A mereix “el respecte i l’autonomia dels 46.000 homes i dones que en llibertat tenim dret a decidir quin és present i el futur del PSOE-A“.

Susana Díaz ha sentenciat que “Aquestes primàries són la lluita per la dignitat, pel respecte i per l’autonomia de la blanca i verda i pel respecte als militants andalusos, que no som una taula de màrqueting polític de ningú, sinó que hem de decidir el millor per al present i el futur de la nostra terra. El PSOE d’Andalusia, per sobre de tot, posa els interessos dels andalusos“.

Últimes notícies

Notícies Relacionades