Tiger Woods hospitalitzat per un accident de cotxe

El prestigiós golfista Tiger Woods ha resultat ferit en un accident de trànsit en el que ha estat rescatat amb pinces hidràuliques, segons apunta el Departament del Sheriff de Los Àngeles. L’atleta nordamericà ha estat traslladat al Centre Mèdic Harbor UCLA amb múltiples lesions en les cames i s’ha sotmès a una cirurgia.

-Publicitat-

El contratemps, que ha ocorregut cap a les 7:15 del matí, s’ha produit a la zona de Rancho Palos Verdes, quan en Tiger tornava de gravar per la revista especialitzada Golf Digest amb l’exjugador de l’NBA Dwyane Wade i l’actor i còmic David Spade.

El considerat un dels millors jugadors d’aquest esport i guanyador de cinc Masters Augusta, quatre del PGA championship, tres de l’Open d’Estats Units i de l’Open del Regne Unit, es va sotmetre a una operació el mes de gener per aliviar els dolors d’esquena. Amb aquesta son 15 les vegades que el jugador ha estat intervingut quirúrgicament.

tiger woods accidente
El cotxe de Tiger Woods després de l’accident- CNN

La investigació sobre el detonant de l’accident segueix en peu després de saber que el cotxe ha sortit de la carretera quan es dirigia al nort per Hawthorne Boulevard amb Blackhorse Road. Les autoritats no han revelat la causa de l’accident, però el New York Times ha informat que Woods viatjava a gran velocitat abans de perdre el control del cotxe que conduïa.

Woods es troba fora de perill, però les seves lesions han derivat en fractures en totes dues cames arran de l’accident. No s’ha efectuat cap prova d’alcoholèmia ni de substàncies estupefaents, ja que ràpidament ha sigut traslladat cap a l’hospital local més proper.

El vehicle de Woods ha creuat el centre de la carretera abans de col·lisionar i ha pujat per la vorera de l’altre costat del paviment. Segons el capità James Powers, aquell tram de carretera “és una espècie de pendent costa avall, en el que hi ha alguns girs sinuosos”. Finalment, el cotxe ha acabat volcant damunt d’uns arbustos.

Un cop finalitzi l’operació s’informarà sobre el seu estat físic tot i que no es tem per la seva vida.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades