Quim Torra a un pas de ser jutjat per desobediència per segona vegada

Un jutjat d’instrucció de Barcelona ha considerat que hi ha indicis que presumptament mostren que l’expresident va cometre “un delicte menys greu de desobediència”.

-Publicitat-

Torra va ser condemnat en una primera causa per desobediència, per haver decidit mantenir la pancarta a favor dels presos en període electoral. Posteriorment a la seva inhabilitació com a president de la generalitat, el TSJC va passar aquesta segona causa a un jutjat d’instrucció de Barcelona.

En aquest cas es tracta de desobediència a una resolució d’un tribunal de justícia, en relació amb un recurs per part de l’associació unionista Impulso Ciudadano, que té com a objectiu eliminar els símbols polítics del Palau de la Generalitat.

Últimes notícies

Condemnat per corrupció i tràfic d’influències l’expresident de la República Francesa Nicolas Sarkozy

Segones el tribunal, l'expresident Sarkozy hauria participat, en conjunt amb el seu advocat i amic, Thierry Herzog, en un "pacte de corrupció", on oferien...

El Ministeri de Sanitat aconsella l’ús de paracetamol per la vacuna d’AstraZeneca

El Ministeri de Sanitat ha aconsellat prendre analgèsics com el paracetamol abans o en les 24 hores posteriors de rebre la vacuna d'Oxford/AstraZeneca

El Govern i l’Ajuntament de Barcelona es reuneixen en contra de la violència

El Govern i l'Ajuntament de Barcelona s'han reunit per rebutjar i condemnar la violència de les últimes setmanes a Catalunya.

Notícies Relacionades