IMG_6519
Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Arxiu de la República Catalana 

Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Connecta’t per desconnectar 

Tot per decidir a Montilivi
21 agost 2020
11:32

Ahir es va disputar l’anada de la final del PlayOff entre Elx CF i Girona FC (0-0) que deixa l’eliminatòria totalment oberta per a la tornada.

Pel que fa al partit, va ser un enfrontament molt competit, sense ocasions clares i amb moltes interrupcions. Futbolísticament, un partit pobre. El Girona va insistir a buscar el gol en camp contrari, que li deixés la tranquil·litat de cara a la tornada, però no va aconseguir inquietar la porteria il·licitana. El joc va estar molt travat, segurament per l’estat pèssim i incomprensible del terreny de joc, del qual l’entrenador de l’equip català va fer esmena en roda de premsa.

El Girona, de menys a més, va demostrar coratge durant els 90 minuts però no va ser suficient per superar a un dels conjunts més treballats i consistents de la categoria de plata, com és l’Elx liderat per Pacheta. Els jugadors claus en l’atac gironí no van connectar prou amb la pilota, a causa del bon marcatge de la defensa rival. Tanmateix, és un resultat que afavoreix mínimament al Girona pel factor camp i perquè han demostrat ser molt sòlids a Montilivi.

Així doncs, tot obert per a la tornada a Girona, de la qual sortirà un nou equip de primera divisió. El partit es podrà veure al canal de pagament #Vamos el diumenge a les 22 hores.

Facebook
Google+
Twitter
Email