Tres mossos detinguts en una operació antidroga

Segons ha informat l’Agència Catalana de Notícies, tres mossos han estat detinguts juntament amb dos traficants de drogues. Els Mossos d’Esquadra els han detingut aquest dijous a Santa Coloma de Farners.

Els tres agents robaven droga intervinguda en altres operacions policials que més tard eren emmagatzemades als dipòsits federals. Ara els agents detinguts s’enfronten a delicte contra la salut pública, revelació de secrets, organització criminal i omissió del deure de perseguir delictes.

No és la primera vegada que agents de la policia es veuen implicats en operacions de drogues. L’octubre del 2010, també tres agents, va ser detingut en una operació antidroga juntament amb 13 persones més. Quatre anys més tard la història es va tornar a repetir i dos mossos més van ser detinguts.

Últimes notícies

Alts càrrecs de la administració Sánchez pateixen atacs cibernètics

El Centre Nacional d’Intel·ligència està investigant l’origen dels atacs als mòbils dels alts càrrecs de l’Administració de l’Estat.

Els Mossos d’Esquadra troben indicis clars de corrupció al “Barçagate”

L’entitat blaugrana va contractar el 2017 una empresa per un milió d’euros anual que hauria atacat a les xarxes socials jugadors com Messi i Piqué, i precandidats a les eleccions del FC Barcelona, entre d’altres actors de l’entorn blaugrana.

El deute Espanyol es dispara i bat un nou rècord

El deute espanyol es torna a disparar i torna a batre rècords.

Notícies Relacionades