VOX presenta una querella contra Twitter per censura

-Publicitat-

Aquest dijous, Twitter ha censurat una publicació de VOX on parlava de “delinqüència importada a Catalunya” amb el hashtag #StopIslamización. La plataforma ha determinat que el tweet incomplia les normes que prohibeixen les conductes d’incitació a l’odi. Avui el partit ha optat per presentar una querella contra la xarxa social.

Santiago Abascal a Twitter diu: “El mismo día y a la misma hora que el PP, con sus medios subvencionados, lanza una burda campaña de desinformación contra VOX, esta red social censura nuestra cuenta oficial impidiéndonos lanzar nuestro mensaje y explicar nuestras posturas.” Així és com Abascal ha continuat donant la seva opinió del tema titllant a la plataforma d’usurpar les funcions dels estats democràtics limitant drets fonamentals.

Imatge de la censura publicada al Twitter madrid.vox

Aquesta és la imatge que tant Abascal com l’Instagram de VOX Madrid han publicat per denunciar els fets. El president del partit ja ha compartit plataformes alternatives on publicarà la seva campanya.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades