Una dona ha sigut apunyalada per la seva exparella a Massamagrell

La víctima ja ha sigut traslladada a l’Hospital Clínic de València amb l’ajuda d’una patrulla del Grup Rural de Seguretat de la Guàrdia Civil segons el diari Las Provincias.

-Publicitat-

Els fets han tingut lloc al municipi de Massamagrell, al País Valencià, aquest dilluns 8 de març al voltant de les 8:15 del matí. Els veïns del carrer Tirant lo Blanch han vist com l’agressor, José Manuel A. hauria atestat sis ganivetades a l’altura del tòrax i l’abdomen emprant un matxet, contra la seva exparella, María Teresa L.P.

En el moment de l’atac, un dels companys de feina de la víctima ha colpejat l’agressor amb una eina de ferro (una clau per a extreure cargols), alguns dels veïns de la zona han acudit també al lloc de l’agressió amb pals d’escombra, martells i un paraigües segons explica un dels testimonis.

Els sanitaris que han atès a la dona agredida, han felicitat els agents de la Guàrdia Civil per la seva actuació, ja que mentre un d’ells traslladava la víctima, l’altre taponava les ferides amb un drap, fet que ha permès que la víctima arribes amb vida a l’hospital. Els sanitaris informen també que l’agressor ha rebut atenció mèdica a causa dels cops propiciat amb l’eina de ferro.

Últimes notícies

Notícies Relacionades