Vox denuncia el candidat d’ERC a la presidència davant de la Junta Electoral Provincial de Barcelona per “cridar a la violència”

Pere Aragonès, candidat d’ERC a la presidència en les eleccions del 14F, ha criticat avui en una entrevista a RNE, que el partit d’ultradreta hagi presentat una denúncia acusant-lo “falsament d’incitar a la violència”.

-Publicitat-

Segons el que ha pogut comprovar Europa Press, en la denúncia, Vox demana a la Junta que Aragonès sigui sancionat per “incitar a actituds violentes, i amb això, podria estar cometen un delicte d’odi”, hi afegeixen un presumpte delicte contra l’honor de Vox per haver titllat el partit d’Abascal de partit feixista.

La demanda presentada pel partit ultradretà fa referència al míting de campanya del darrer dissabte on Aragonès cridava als joves a “plantar cara al feixisme, com van fer les joventuts d’ERC ara fa 80 anys al front de l’Ebre a la columna de Macià i Companys”.

Cal destacar que Santiago Abascal, president de Vox, ha acusat també el Govern d’haver fomentat les protestes que han tingut lloc en els diversos mítings del seu partit durant la campanya electoral del 14F. Abascal assenyala que la Generalitat “va deixar per escrit abans de la campanya” que “calia anar a assetjar els actes públics de Vox”.

El president de Vox insisteix també en el fet que les eleccions del 14F no són “lliures i democràtiques”, ja que “s’ha atacat la seva llibertat”.

Últimes notícies

Notícies Relacionades