Vox denuncia el candidat d’ERC a la presidència davant de la Junta Electoral Provincial de Barcelona per “cridar a la violència”

Pere Aragonès, candidat d’ERC a la presidència en les eleccions del 14F, ha criticat avui en una entrevista a RNE, que el partit d’ultradreta hagi presentat una denúncia acusant-lo “falsament d’incitar a la violència”.

-Publicitat-

Segons el que ha pogut comprovar Europa Press, en la denúncia, Vox demana a la Junta que Aragonès sigui sancionat per “incitar a actituds violentes, i amb això, podria estar cometen un delicte d’odi”, hi afegeixen un presumpte delicte contra l’honor de Vox per haver titllat el partit d’Abascal de partit feixista.

La demanda presentada pel partit ultradretà fa referència al míting de campanya del darrer dissabte on Aragonès cridava als joves a “plantar cara al feixisme, com van fer les joventuts d’ERC ara fa 80 anys al front de l’Ebre a la columna de Macià i Companys”.

Cal destacar que Santiago Abascal, president de Vox, ha acusat també el Govern d’haver fomentat les protestes que han tingut lloc en els diversos mítings del seu partit durant la campanya electoral del 14F. Abascal assenyala que la Generalitat “va deixar per escrit abans de la campanya” que “calia anar a assetjar els actes públics de Vox”.

El president de Vox insisteix també en el fet que les eleccions del 14F no són “lliures i democràtiques”, ja que “s’ha atacat la seva llibertat”.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades